Ons team

team iwema consultancy

team iwema consultancy

Iwema Consultancy bestaat uit een team van drie vaste medewerkers en daarnaast een uitgebreide pool van enthousiaste freelance consultants en andere professionals waar al vele jaren mee samengewerkt wordt. Het team bestaat uit klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ- en basispsychologen, psychologen/traumaspecialisten, vertrouwenspersonen, mediators, coaches, cognitief gedragstherapeut, sociaalpedagogisch medewerker, maatschappelijk werker, actrice en officemanager. Al deze professionals zijn zeer ervaren en hebben zich op vele fronten gespecialiseerd en zijn geregistreerd door de overheid en diverse beroepsorganisaties. Door korte lijnen, pragmatische werkwijze en flexibiliteit maakt u gemakkelijk contact met onze organisatie en kunnen onze consultants u snel van dienst zijn. De overleglijn is kort en de consultants zijn direct bereikbaar voor onze opdrachtgevers. Uitgangspunt is dat wij voor uw organisatie met een vast team van consultants werken die hierdoor betrokken en bekend zijn met uw organisatie, uw mensen en de procedures.

Onze mensen
Het vaste team van Iwema Consultancy bestaat uit Ebbel Iwema, Ellen Puschmann en Marca Wouters van den Oudenweijer.

Onze partners
Iwema Consultancy beschikt over een uitgebreid netwerk van freelance professionals in verschillende disciplines waar mee samen wordt gewerkt. Wij stellen ze graag aan u voor.

tips...

...hoe om te gaan met de gevolgen van covid-19

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus momenteel gevoelens van stress, eenzaamheid, angst, somberheid en onveiligheid. Ebbel Iwema, directeur en klinisch psycholoog vertelt hierover en geeft tips en adviezen hoe hier mee om te gaan.

  1. Zorg voor structuur in je dag. Doe zoveel mogelijk dingen die je altijd doet en hou je aan vaste tijden.
  2. Deel jouw gevoelens met mensen die naar jouw ‘verhaal’ willen luisteren zonder te oordelen.
  3. Oordeel op jouw beurt niet over emoties van anderen maar toon begrip.
  4. Verzacht of bagatelliseer wat de ander zegt niet, toon respect.
  5. Skype, chat, ZOOM of Facetime (videobellen) regelmatig met vrienden en familie zodat je ze ook kunt zien zonder fysiek bij elkaar in de buurt te komen.
  6. Zorg goed voor jezelf, eet gezond en blijf in beweging.
  7. Maak afspraken met jezelf over eventueel alcohol- en of drugsgebruik en houd je daaraan.
  8. Volg niet voortdurend al het nieuws over corona via (sociale) media, maar beperk dit tot vaste momenten op een dag.
  9. Praat over je zorgen of angsten en durf hulp te vragen.
  10. Vul ‘lege’ tijd met achterstallige klussen of hobby’s zoals bijvoorbeeld schilderen van het huis, lezen, puzzelen, tuinieren of online (muziek) lessen volgen. Ga fietsen of wandelen in de buitenlucht mits de door het RIVM dringend geadviseerde afstand gegarandeerd is.

Lees hier het volledige artikel hoe om te gaan met de coronastress…KLIK HIER!