Vitaliteitstraining

Medewerkers die zich in alle opzichten prettig voelen presteren aantoonbaar beter, zijn loyaler, meer tevreden en de kans op uitval is klein. Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers daarom een vitaliteitstraining waarin verteld wordt over het (blijvend) gezonder leven.

De Lab of Life training
Iwema Consultancy biedt uw organisatie hiervoor De Lab of Life training die ontwikkeld is door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het is een training waarmee u de inzetbaarheid van uw medewerkers en de productiviteit van uw organisatie duurzaam verhoogt. En die ook bijdraagt tot het welbevinden van uw medewerkers en daarmee de kans op verzuim terugbrengt

Gedragstraining met een blijvend effect
De meeste bestaande trainingen hebben nauwelijks effect, doordat ze niet sturen op persoonlijke regie. De specialistische kennis die de basis vormt voor de methode van The Lab of Life zorgt wèl voor blijvende resultaten. Uw medewerkers krijgen grip op hun eigen vitaliteit met meer energie, controle en een gezonde work-life balance. Dus niet achter de feiten aan rennen, maar zelf achter het stuur zitten. Na de training van The Lab Of Life voelen ze zich prettiger. Zowel thuis als op het werk!

Wil u meer informatie over de vitaliteitstraining? Belt u dan met 0317-350646 of download hier de brochure.

No items were found.