Vitaliteitstraining

Medewerkers die zich in alle opzichten prettig voelen presteren aantoonbaar beter, zijn loyaler, meer tevreden en de kans op uitval is klein. Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers daarom een vitaliteitstraining waarin verteld wordt over het (blijvend) gezonder leven.

De Lab of Life training
Iwema Consultancy biedt uw organisatie hiervoor De Lab of Life training die ontwikkeld is door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het is een training waarmee u de inzetbaarheid van uw medewerkers en de productiviteit van uw organisatie duurzaam verhoogt. En die ook bijdraagt tot het welbevinden van uw medewerkers en daarmee de kans op verzuim terugbrengt

Gedragstraining met een blijvend effect
De meeste bestaande trainingen hebben nauwelijks effect, doordat ze niet sturen op persoonlijke regie. De specialistische kennis die de basis vormt voor de methode van The Lab of Life zorgt wèl voor blijvende resultaten. Uw medewerkers krijgen grip op hun eigen vitaliteit met meer energie, controle en een gezonde work-life balance. Dus niet achter de feiten aan rennen, maar zelf achter het stuur zitten. Na de training van The Lab Of Life voelen ze zich prettiger. Zowel thuis als op het werk!

Wil u meer informatie over de vitaliteitstraining? Belt u dan met 0317-350646 of download hier de brochure.

No items were found.

tips...

...hoe om te gaan met de gevolgen van covid-19

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus momenteel gevoelens van stress, eenzaamheid, angst, somberheid en onveiligheid. Ebbel Iwema, directeur en klinisch psycholoog vertelt hierover en geeft tips en adviezen hoe hier mee om te gaan.

  1. Zorg voor structuur in je dag. Doe zoveel mogelijk dingen die je altijd doet en hou je aan vaste tijden.
  2. Deel jouw gevoelens met mensen die naar jouw ‘verhaal’ willen luisteren zonder te oordelen.
  3. Oordeel op jouw beurt niet over emoties van anderen maar toon begrip.
  4. Verzacht of bagatelliseer wat de ander zegt niet, toon respect.
  5. Skype, chat, ZOOM of Facetime (videobellen) regelmatig met vrienden en familie zodat je ze ook kunt zien zonder fysiek bij elkaar in de buurt te komen.
  6. Zorg goed voor jezelf, eet gezond en blijf in beweging.
  7. Maak afspraken met jezelf over eventueel alcohol- en of drugsgebruik en houd je daaraan.
  8. Volg niet voortdurend al het nieuws over corona via (sociale) media, maar beperk dit tot vaste momenten op een dag.
  9. Praat over je zorgen of angsten en durf hulp te vragen.
  10. Vul ‘lege’ tijd met achterstallige klussen of hobby’s zoals bijvoorbeeld schilderen van het huis, lezen, puzzelen, tuinieren of online (muziek) lessen volgen. Ga fietsen of wandelen in de buitenlucht mits de door het RIVM dringend geadviseerde afstand gegarandeerd is.

Lees hier het volledige artikel hoe om te gaan met de coronastress…KLIK HIER!