Onze partners

Iwema Consultancy beschikt over een uitgebreid netwerk van freelance professionals in verschillende
disciplines waar mee samen wordt gewerkt. Wij stellen graag onze partner voor leiderschapstrainingen
en coaching aan u voor:

W-Focus - Arjen Iwema | Owner and founder

Tijdens zijn acht jaar als strategieconsultant bij McKinsey & Company in Genève (laatste rol: Associate Principal) heeft Arjen in uiteenlopende sectoren gewerkt, waaronder niet-gouvernementele organisaties, de farmaceutische sector, de gezondheidszorg en medische apparatuur, investment banking, energie, over de hele wereld. 5 continenten: strategieontwikkeling, capaciteitsopbouw en prestatiemanagementonderwerpen.
In zijn huidige rol werkt hij voor een toonaangevend managementadviesbureau dat complexe opdrachten uitvoert op het gebied van capaciteitsopbouw in de gezondheidszorg en/of organisaties en op het gebied van training. Elk jaar traint hij ongeveer 450 consultants in probleemoplossende vaardigheden, team- en zelfmanagement. Een deel van zijn missie is ook het opbouwen van een stabiel netwerk van trainers binnen zijn klantorganisatie door hen te coachen.
Arjen is de trainingsontwikkelaar voor deze trainingen van een week waarbij hij niet alleen de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen groep van 30 deelnemers, maar ook voor 1-2 parallelle groepen. Nieuw is zijn betrokkenheid bij het opzetten van een reeks op videoconferenties gebaseerde sessies ter voorbereiding op het opbouwen van capaciteiten ter plaatse. Arjen heeft een sterk trackrecord in het ontwikkelen van bruikbare- en meetbare oplossingen in non-profit- en profitorganisaties, voortbouwend op een diep inzicht in de trends en capaciteiten van de interorganisatorische dynamiek. Hij is een hooggeplaatste McKinsey-trainingsexpert op het gebied van trainingsprogramma's voor diverse managementervaringsniveau’s, waaronder MBTI® Myers Briggs Type Indicator-counseling.

Arjen is een gecertificeerde MBTI® Myers Briggs Counselor, expert in praktijkervaring op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Hij heeft een MBA van IMD, het Institute of Management Development in Lausanne, Zwitserland en een Master of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft, Nederland, en spreekt vloeiend vier talen.

 

En verder werken wij samen met de volgende organisaties:
Lab of Life Persoonlijke grip op energie en motivatie