Actueel

Verhuizing 01-03-2024
Sinds 1 maart 2024 zijn wij verhuisd naar de Stikkerbuilding in Arnhem (www.stikkerbuilding.nl) Daar hebben wij op de 3e verdieping een mooie kamer betrokken voor onze afspraken. Voor mediations en leiderschapstrainingen kunnen we beschikken over sfeervolle ruimten op de begane grond. Tevens zijn er voorafgaand aan uw afspraak of daarna mogelijkheden voor een kopje koffie of een lekker broodje bij het restaurant van Stikkerbuilding, verzorgd door De Commanderie, van oudsher een begrip in Arnhem en omstreken. Het restaurant is ook een uitstekende plaats om wachttijd door te brengen voor degene die u brengt.

De collega-Stikkerbuilders komen uit diverse branches; van bedrijven en start ups in de financiële sector en marketing tot aan bedrijven in de zorg. Deze diversiteit zorgt voor een ontzettende leuke mix die de mogelijkheid biedt tot klankborden, het ontstaan van nieuwe ideeën en wellicht mooie samenwerkingen.

Signalenonderzoek 01-03-2024
Uw werkgever mag signalen of formele klachten over (seksuele) intimidatie, pesten, agressie en discriminatie niet onbehandeld laten. U kunt deze signalen of klachten zelf onderzoeken. U kunt ook Iwema Consultancy vragen een signalenonderzoek uit te voeren. Lees meer>>

 

Aanpassing Algemene Voorwaarden 01-01-2024

Per 01-01-2024 zijn onze Algemene Voorwaarden aangepast Lees meer>>