Expertises en onderzoek

Voor bedrijven, verzekeraars en arbeidsdeskundige bureaus voert Iwema Consultancy (letselschade) expertises uit. Op indicatie vindt er een (neuro-) psychologisch dan wel psychiatrisch diagnostisch onderzoek plaats. Er wordt schriftelijk verslag uitgebracht aan de opdrachtgever met inachtneming van de beroepscode. In geval van vragen met betrekking tot individuele intellectuele capaciteiten, emotioneel functioneren, sociaal functioneren, werkstijl, leidinggevende kwaliteiten en beroepsinteresse maken wij gebruik van een uitermate geavanceerd expert systeem waarmee een kandidaat digitaal op interactieve wijze getest kan worden. Hiertoe vindt er een intakegesprek plaats, een digitaal onderzoek met daarna een eindrapportage die met de betrokkene(n) besproken wordt.

No items were found.

tips...

...hoe om te gaan met de gevolgen van covid-19

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus momenteel gevoelens van stress, eenzaamheid, angst, somberheid en onveiligheid. Ebbel Iwema, directeur en klinisch psycholoog vertelt hierover en geeft tips en adviezen hoe hier mee om te gaan.

  1. Zorg voor structuur in je dag. Doe zoveel mogelijk dingen die je altijd doet en hou je aan vaste tijden.
  2. Deel jouw gevoelens met mensen die naar jouw ‘verhaal’ willen luisteren zonder te oordelen.
  3. Oordeel op jouw beurt niet over emoties van anderen maar toon begrip.
  4. Verzacht of bagatelliseer wat de ander zegt niet, toon respect.
  5. Skype, chat, ZOOM of Facetime (videobellen) regelmatig met vrienden en familie zodat je ze ook kunt zien zonder fysiek bij elkaar in de buurt te komen.
  6. Zorg goed voor jezelf, eet gezond en blijf in beweging.
  7. Maak afspraken met jezelf over eventueel alcohol- en of drugsgebruik en houd je daaraan.
  8. Volg niet voortdurend al het nieuws over corona via (sociale) media, maar beperk dit tot vaste momenten op een dag.
  9. Praat over je zorgen of angsten en durf hulp te vragen.
  10. Vul ‘lege’ tijd met achterstallige klussen of hobby’s zoals bijvoorbeeld schilderen van het huis, lezen, puzzelen, tuinieren of online (muziek) lessen volgen. Ga fietsen of wandelen in de buitenlucht mits de door het RIVM dringend geadviseerde afstand gegarandeerd is.

Lees hier het volledige artikel hoe om te gaan met de coronastress…KLIK HIER!