Marca Wouters van den Oudenweijer

- officemanager
- vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit LVV-geregistreerd
- consultant calamiteitenopvang 1e lijn

0317-350646
m.wouters.vd.oudenweijer@iwema.org

Na ruim 20 jaar in de zakelijke dienstverlening werkzaam te zijn geweest bij ABN AMRO, WeerOnline en ook als zelfstandige, heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar Iwema Consultancy. Bij Iwema Consultancy ben ik nu werkzaam als Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit en Consultant calamiteitenopvang 1e lijn. Hierdoor kom ik met tal van mensen en situaties in aanraking en reis voor mijn werk door heel Nederland. Daarnaast ben ik als Officemanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ik zorg ervoor dat administratieve, financiƫle en organisatorische zaken achter de schermen soepel verlopen en onderhoud het contact met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. De combinatie van zorg voor de medemens en de zakelijke aspecten van mijn werkzaamheden maken dit voor mij de ideale baan.